Meet the trainer: Rianne

Geplaatst: 2 jaar geleden op 26-02-2022 in de categorie: Team

Iedere maand stellen we 5 vragen aan een trainer of coach van de Feel Good Fitness Factory. Zodat jij ze weer wat beter leert kennen. Vorige keer was het de beurt aan Monique om een en ander met jullie te delen. Zij heeft de dumbbell doorgegeven aan Rianne!

Heb je de FitnessPilates of Bokslessen van Rianne al eens gevolgd? Wat wist je echt nog niet van haar en welke tips geeft ze aan je mee? We stellen haar 5 vragen.

Als je een uur hebt om te ontspannen, wat doe je dan?

Spelletjes met mijn gezin of wandelen met de hond. Sinds een jaar hebben we onze hond Ivy en ik vind het heerlijk om buiten te zijn met haar! Wij spelen thuis graag spellen. Van kaartspellen, dobbelspellen tot bordspellen en dit enthousiasme hebben de kinderen overgenomen dus daar zijn we heel blij mee en vermaken ons heel goed.

Welke persoon zou je graag nog eens ontmoeten?

Pink of Ed Sheeran. Ze maken fantastische muziek en lijken me leuke mensen om een dagje mee door te brengen.

Als je kon tijdreizen, naar welke leeftijd zou je dan gaan en waarom.

18 jaar. Net aan het studeren in Utrecht en voor het eerst op kamers wonen. Wat een feest was die tijd. Wel maar voor een weekend want langer trek ik nu echt niet meer hoor. 😉

Wat wilde je worden toen je ‘jong’ was?

Moeder. Vanaf kleins af aan was dat mijn droom en die heeft uit mogen komen. Inmiddels ben ik moeder van Liam (6 jaar) en Kayleigh (bijna 4 jaar). Wat carrière betreft ben ik van Cesartherapie naar de Horeca gegaan en na dit jaren met plezier gedaan te hebben de sport in.

Nu ben ik van plan om Fysiotherapie te gaan studeren. Je bent nooit te oud om te leren zeggen ze toch?!

Welke serie raad je iedereen aan te kijken

Oeh… Ik hou wel van series kijken. Waar moet ik beginnen…

Game of Thrones, Casa de Papel en Vikings vond ik ook leuk. Peaky Blinders ook echt een aanrader met een knappe hoofdrolspeler ;-).

Weinig romantiek of humeur in de series of films die ik leuk vind ik in elk geval… Hahaha.

Volg Rianne op Instagram