Meet the trainer: Monique

Geplaatst: 2 jaar geleden op 25-01-2022 in de categorie: Team

Iedere maand stellen we vijf vragen aan een trainer of coach van de Feel Good Fitness Factory. Zodat jij ze weer wat beter leert kennen.

Heb je haar piloxing lessen al eens gevolgd? Deze staan garant voor een uurtje Fun. Fit. en Samen. en met de nadruk op Fun. Naast lifecoach, fitness-, piloxing-, pilates- en spinning trainer, is Monique achter de schermen de spin in het web en zorgt ze dat alles voor jullie op rolletjes loopt. Wat wist je echt nog niet van haar en welke tips geeft ze aan je mee? We stellen haar 5 vragen.

Als je een uur hebt om te ontspannen, wat doe je dan?

Het liefst neem ik een duik in de zee, heerlijk dat zoute water! En opdrogen in de zon liggend in het zand. Het geluid van de zee maakt me gelukkig.

Als je overal zou kunnen wonen, waar zou dat dan zijn?

In een land waar ik bovenstaande spontaan in vrij uurtje kan doen dus 🙂 en het liefst als een gipsy in een rijdende woonwagen.

Wat is jouw grootste passie?

Dansen, entertainen, mensen blij en gelukkig maken. Zo rustig als ik ben……gooi mij op een podium en ik ga los. Oja en motorrijden en kaasfondue eten.

Op welke persoonlijke prestatie ben je het meest trots?

Oeiii dit is een lastige, ben trots op veel dingen in mijn leven, trots op mijn inmiddels grote kinderen die het zo goed doen, is ook prestatie toch kinderen opvoeden?! Trots op wat Irma en ik samen met ons team hebben neer gezet ondanks de moeilijke corona tijd, trots op mijn vechtlust en herstel nadat ik uit een kunstmatige coma kwam, trots op mijn vader die me zoveel humor en wijze lessen gegeven heeft en zo kan ik wel ff doorgaan…

Welke serie raad je iedereen aan om te kijken?

Zelf ben ik niet zo’n serie kijker, ben wel gek op crime en docu’s en vond de aflevering Bauer’s zigeunernacht met Ellen ten Damme geniaal.

En tot slot; aan wie geef jij het stokje door?

Aan onze topper, Rianne natuurlijk!

 

Volg Monique op InstagramFacebook of LinkedIn