FAQ

Op ons overzicht van al onze abonnementsvormen en tarieven kun je de vorm vinden die het beste bij je past. Daar kun je je ook gelijk inschrijven.

Je bent zeer welkom! Omdat we in kleine groepen trainen kunnen de oefeningen per persoon aangepast worden. Zelfs als je een blessure of beperking hebt, of bijvoorbeeld zwanger bent (geweest) kun je gewoon meedoen.

Bij elk abonnement krijg je een persoonlijke coach toegewezen die contact met je houdt. Je coach is je eerste aanspreekpunt en samen met bespreek je wat je nodig hebt om je doel te halen en plezier te houden in het sporten. Je coach kan je advies geven over de trainingen, maar je kunt er ook terecht voor vragen over wegen, meten en/of voedingsadvies.

Ja, op ons rooster vind je lessen speciaal voor vrouwen of mannen, maar ook gemengde lessen.

Omdat wij kwaliteit en persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden hebben we een maximum aantal deelnemers per les. Dit varieert van 8 tot 15 personen, afhankelijk van het soort les.

Je kunt meedoen met een les nadat je je hebt ingeschreven via een app.

Een week van tevoren kun je je aanmelden voor de lessen. Inschrijven kan tot 5 minuten voordat de les begint, met uitzondering van de lessen die om 7 uur ’s morgens beginnen. Daar kan het aanmelden tot 22.00 uur de avond van tevoren. Dan weten de trainers op tijd waar ze aan toe zijn 🙂

Afmelden kan zonder verlies van de credit vier uur van tevoren…

Bij de 07:00 uur lessen is dit net als inschrijven om 22.00 uur de avond ervoor.

Wil je meedoen, maar is de les vol? Dan kun je je nog wel inschrijven maar kom je op de wachtlijst. Je krijgt dan een melding zodra iemand zich uitschrijft.

Als er meerdere mensen op de wachtlijst staan krijgen deze allemaal een melding dat er een plekje vrij is. Degene die zich als eerste inschrijft kan mee doen.

Als je géén onbeperkt abonnement hebt, krijg je elke maand een bepaald aantal credits. Elke les is 1 credit en je credits zijn een maand geldig.

Stel, je hebt een abonnement voor 2 keer per week en je kunt een week maar 1 keer komen, dan kun je de week erop 3 keer sporten.