Meet the trainer: Jessica

Geplaatst: 2 jaar geleden op 30-05-2022 in de categorie: Team

Iedere maand stellen we 5 vragen aan één van onze trainers en coaches. Zodat jij ze weer wat beter leert kennen. De vorige keer was het de beurt aan Ronald om een en ander met jullie te delen. Hij heeft de spinningfiets doorgegeven aan Jessica!

Jessica is een Yogadocent gespecialiseerd in het geven van Flow lessen op een functionele manier. Dit betekent dat het doel van een houding belangrijker is dan hoe de houding eruit ziet. Lichaamsbewustzijn en mobiliteit spelen een rol tijdens haar lessen. Bij Feel Good geeft zij Vinyasa Flow Yogales met de nadruk op kracht. Een heerlijke Slow Flow of een Yogilates les. Dit is een combinatie tussen Yoga en Pilates, twee disciplines die elkaar mooi completeren. Kom je een keer een proefles doen?!

Maar wat weet jij nog niet van Jessica ? En welke tips heeft zij voor jou? We stelden haar de vijf vragen.

Als je een uur hebt om te ontspannen, wat doe je dan? 

Ik vind het heerlijk om op de bank te liggen met een boek. Sinds een paar jaar heb ik een e-reader en lees dan graag Engelstalige contemporary fantasy. Ook hou ik erg van kookboeken.

Wat/wie inspireert jou?

Iemand die mij heel erg heeft geïnspireerd is Anat Geiger. Zij is een Yogadocent met veel kennis op het gebied van anatomie maar ook weet zij veel van Yoga filosofie. Dit kan zij als geen ander overdragen. Keer op keer weet zij mij te inspireren.

Wat staat er nog op jouw bucketlist? 

Ik heb niet echt een bucketlist maar wel heel veel dromen. Sommige om te realiseren andere.. wie weet. Het lijkt mij bijvoorbeeld leuk om in een oude camper door Spanje te reizen. Dit heb ik al gedaan in Italië en Canada.

Wat wilde je worden toen je ‘jong’ was? 

Ik weet niet wat ik wilde worden toen ik jong was. Ik heb geschiedenis en pedagogiek gestudeerd maar het geven Yogales vind ik het leukste van allemaal.

Welke serie raad je iedereen aan te kijken?

Een Netflix serie die ik met plezier heb gekeken is Death to me. Een zwarte komedie met in de hoofdrol Christina Applegate. De grenzen tussen goed en slecht vervagen in deze serie.