Summer Fit of Be Summer Proof 2024

Geplaatst: 3 weken geleden op 28-04-2024 in de categorie: Actie

Wil jij binnen 8 weken klaar voor de zomer zijn? Met ons 8 weeks Summer Fit-programma gaat dat zeker lukken, alleen nu kun je met deze geweldige actie ook nog eens Summer Proof worden!

VOOR- EN NAMETING

Je start met een uitgebreide intake en een meting van je lichaamssamenstelling door ons InBody-apparaat. Hierdoor weten we precies waar bij jouw training en voeding de focus moet komen te liggen om jouw doelen te bereiken. In een eindmeting bekijken we de resultaten en krijg je advies over hoe jij je fitte leefstijl kunt voortzetten.

8 weken onbeperkt sporten

Je kunt 8 weken onbeperkt mee doen met onze Small Group Trainingen inclusief HYROX lessen. Tijdens onze Small Group Trainingen krijg je altijd persoonlijke aandacht en je sport in een groep van maximaal 8 personen altijd op je eigen niveau.

1 Reformer Pilates-les

Maak kennis met reformer pilates, een effectieve training voor je gehele lichaam waarbij de focus op je core ligt. Je traint vooral je diepliggende spieren: buik, bekkenbodem en onderrug.

Bring A Friend

Tijdens deze actie mag je gratis iemand meenemen naar 2 lessen, dit maakt het sporten nog leuker! (dit geldt ook voor de reformer pilates-les)

Voor Summer Fit betaal je slechts €149,-.

BE SUMMER PROOF

Wil je helemaal klaar zijn voor de zomer, voeg dan het Beauty Package toe aan de Summer Fit actie. Het Beauty Package bestaat uit:

Cupping

5 intensieve cuppingbehandelingen, deze werken huidverbeterend, voor een strakkere huid en tegen cellulite. De behandeling bestaat puur uit bindweefselmassage, dit is een stevige, “niet geheel pijnloze” massagetechniek. Deze massage is bijzonder geschikt om verklevingen los te maken, afvalstoffen af te voeren en zuurstofrijk bloed naar huid en spieren te vervoeren.

Summerglow Facial of Summerfeet

Kies voor Summerglow Facial: Een heerlijke well-being gezichtsbehandeling afgestemd op uw huidcoditie en behoefte. Gericht op ontspanning, reiniging en voeding. Een actieve gezichtsbhandeling dankzij de kracht van natuurlijk actieve ingrediënten en de exclusieve comfort touch massage, een massage die bewustwording van lichaam en geest stimuleert.

Of kies voor Summerfeet: Ontspannende pedicure met heerlijk voetenbad vol met bloemen en kruiden Verzorgen van nagels en nagelriemen, eelt, scrub, massage, crème en lakken met gewone nagellak.

Summer Fit + Beauty Package voor maar €299,-