Neem contact op

Je vindt ons op Emmastraat 36b, Hilversum. Online kun je ons bereiken via het contactformulier, e-mail of telefoon. We nemen z.s.m. contact met je op.

Veelgestelde vragen

Veiligheid staat voorop, daarom hebben wij verschillende maatregelen genomen. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Tijdens het sporten heeft iedereen zijn eigen, vaste plek en een eigen mandje met spulletjes waarmee je het materiaal kun desinfecteren. Ook hebben we looproutes gemaakt, zodat we elkaar niet in de weg kunnen zitten.

Op ons overzicht van al onze abonnementsvormen en tarieven kun je de vorm vinden die het beste bij je past. Daar kun je je ook gelijk inschrijven.

Je bent zeer welkom! Omdat we in kleine groepen trainen kunnen de oefeningen per persoon aangepast worden. Zelfs als je een blessure of beperking hebt, of bijvoorbeeld zwanger bent (geweest) kun je gewoon meedoen.

Bij elk abonnement krijg je een persoonlijke coach  toegewezen die contact met je houdt. Je coach is je eerste aanspreekpunt en samen met bespreek je wat je nodig hebt om je doel te halen en plezier te houden in het sporten. Je coach kan je advies geven over de trainingen, maar je kunt er ook terecht voor vragen over wegen, meten en/of voedingsadvies.

Ja, op ons rooster vind je lessen speciaal voor vrouwen of mannen, maar ook gemengde lessen.

Omdat wij kwaliteit en persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden hebben we een maximum aantal deelnemers per les. Dit varieert van 8 tot 15 personen, afhankelijk van het soort les.

Je kunt meedoen met een les nadat je je hebt ingeschreven via een app.

Twee weken van tevoren kun je je aanmelden voor de lessen. Inschrijven kan tot een uur voordat de les begint. Uitschrijven kan tot twee uur van tevoren.

Wil je meedoen, maar is de les vol? Dan  kun je je nog wel inschrijven maar kom je op de wachtlijst. Je krijgt dan een melding zodra iemand zich uitschrijft.

Als er meerdere mensen op de wachtlijst staan krijgen deze allemaal een melding dat er een plekje vrij is. Degene die zich als eerste inschrijft kan mee doen.

Als je géén onbeperkt abonnement hebt, krijg je elke maand een bepaald aantal credits. Elke les is 1 credit en je credits zijn een maand geldig.

Stel, je hebt een abonnement voor 2 keer per week en je kunt een week maar 1 keer komen, dan kun je de week erop 3 keer sporten.