Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness, incompany sporten en sporten als teambuiling kan een interessante investering zijn in gezonde medewerkers. In veel bedrijven is er gelukkig steeds meer aandacht voor de gezondheid van de medewerkers. Als mensen goed in hun vel zitten, fysiek en mentaal, daalt het ziekteverzuim op het werk significant.

Bedrijfsfitness bij Feel Good Fitness Factory

Ziekteverzuim

Het is best schrikken als je de cijfers van de afgelopen jaren bekijkt. Het ziekteverzuim neemt nog steeds toe. Gemiddeld vijf procent van de werktijd melden we ons ziek. In de gezondheidssector, bij de overheid en in de industrie ligt dat percentage zelfs boven de 6. En het zijn vooral de middelgrote (10 tot 100 werknemers) en de grote bedrijven (meer dan 100) waar mensen zich vaak ziekmelden.

Bedrijfsfitness bij Feel Good Fitness Factory

Om je personeel op een gezonde en leuke manier in beweging te krijgen en te houden kunnen bedrijven en organisaties bij de Feel Good Fitness Factory terecht voor speciale (sport)workshops en lessen. Samen zweten is ook nog eens hartstikke goed voor de teambuilding. 

De workshops kunnen uit verschillende onderdelen bestaan. Een dagdeel kan starten met een fitness- of boksles en voorlichting over gezond eten tijdens het werk en thuis. Daarna gaan we actief aan de slag met voeding. Samen gezonde smoothies maken of een bananenbrood bakken. En de dag kan worden afgesloten met bijvoorbeeld een yogales of Pilates. De workshops kunnen helemaal op maat gemaakt worden voor ieder bedrijf. In overleg is alles mogelijk.

In company bedrijfsfitness

We kunnen ook naar jullie toekomen. Bureaustoelen aan de kant en yogamatjes op de werkvloer. En de les afsluiten met een kop thee en een plak bananenbrood. Daarna kun je ontspannen aan de slag.
En als het goed bevalt komen we gewoon elke week langs voor de collega’s die de smaak te pakken hebben. We denken graag mee om je medewerkers in beweging te houden. Niet alleen tijdens het werk maar ook in hun dagelijks leven.


De lessen op kantoor kunnen voor het werk, in de lunchpauze of na de werkdag, of op een ander moment op de dag. Dat kan een bootcamptraining buiten zijn of een les binnen. Ook yogalessen op kantoor worden steeds populairder. Het is goed voor je lijf en je hoofd. Zeker als je hard werkt en veel stress hebt op kantoor.

Bedrijfsfitness bij Feel Good Fitness Factory

Bedrijfsfitness als teambuilding

Samen met je collega’s sporten is meteen een mooie vorm van teambuilding. Je leert goed samenwerken en motiveert elkaar. Als je met het Management Team de hei opgaat voor brainstormsessies over de toekomst is het goed om tussendoor te ontspannen door te bewegen. ’s Morgens vergaderen en ’s middags sporten. Ook daar kan de Feel Good Fitness Factory trainingen en lessen op maat voor maken.