Feel Good Yoga & Pilates

Yoga en pilates in hartje Hilversum doe je bij Feel Good Yoga & Pilates!

Wij geven wekelijks zo’n 20 yoga– en pilateslessen in een ruime, lichte zaal met prachtig balkenplafond. Wij vinden dat yoga en pilates voor iedereen moet zijn, daarom werken we met ervaren gecertificeerde, betrokken docenten die ervoor zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen.

Bekijk ons rooster voor alle lessen en ontmoet onze docenten.

Yoga Hilversum - Feel Good Yoga & Pilates

Yoga

Of je nou op zoek bent naar een sterker, mobieler of soepeler lichaam, meer rust in je hoofd wil of je spiritueel wil ontwikkelen: bij Feel Good Yoga & Pilates hebben we lessen voor iedereen.

Op ons rooster vind je op het moment yin yoga, MyoYin (met massageballetjes), yoga nidra, slow flow yoga en hatha yoga.

Lees meer over de verschillende yogavormen die je bij Feel Good Yoga & Pilates kunt doen.

Pilates

Pilates is een effectieve training waarin je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk en soepel lichaam te krijgen. Veel buik, billen en benen en zeker niet suf! Je werkt hard op spierniveau, maar je hartslag blijft laag.

Doordat we de gecontroleerde en bewuste bewegingen combineren met een juiste ademhaling, ontwikkel je een betere lichaamsbeheersing, coördinatie, kracht en lenigheid. Na verloop van tijd bereik je een strak en sterk lijf zonder extreme toename van het spiervolume.

Zowel mannen als vrouwen zijn welkom bij ons pilateslessen.

Feel Good Yoga & Pilates - Pilates Hilversum - Pilates Monique
Feel Good Yoga & Pilates - Yoga Hilversum - Yogastudio - Lounge

2 gratis proeflessen

Ben je al een tijdje op zoek naar een plek voor yoga en pilates in Hilversum en ben je benieuwd of Feel Good Yoga & Pilates is voor je is? Je bent bij ons welkom voor 2 gratis proeflessen. 

Kom eens langs!

Nieuwsgierig of de Feel Good Yoga & Pilates iets voor jou is? Er is maar 1 manier om daarachter te komen! Je bent welkom voor 2 gratis proeflessen.