Sporten voor kids en tieners

Sporten moet voor kinderen vooral leuk zijn. Spelenderwijs stimuleren we met het sporten voor kids en tieners fysieke ontwikkeling, coördinatie, lichaamsbewustzijn, weerbaarheid en een positief zelfbeeld. Zo blijven ze fit en ontwikkelen ze een gezonde, sportieve leefstijl.

Teens Boksen (12-17)

Onze kickbokslessen voor teens tussen 12 en 17 jaar worden begeleid door een ervaren kickboksleraar met een pedagogische achtergrond. In de lessen worden fun en techniek met elkaar gecombineerd.

We starten de les altijd met een  leuke maar effectieve warming-up, dan een training met de bokszak en daarna oefenen we de techniek op elkaar door te sparren. Door het kickboksen ontwikkelen tieners grove motoriek, balans en vergroten ze zelfvertrouwen en weerbaarheid.

De groepen zijn klein, er is veel persoonlijke aandacht voor ieder kind waardoor de lessen geschikt zijn voor elk niveau. Op den duur adviseren wij om zelf handschoenen en scheenbeschermers mee te nemen.

Teens boxing

Kom eens langs!

Nieuwsgierig of de Feel Good Fitness Factory iets voor jou is? Er is maar 1 manier om daarachter te komen! Je bent welkom voor 2 gratis proeflessen.