Sportschool Hilversum

Ben jij op zoek naar een sportschool in Hilversum? Dan zit je goed bij Feel Good Fitness Factory. Bij Feel Good Fitness Factory is er een breed aanbod aan groepslessen, coaching en personal training. Zo kan iedereen bij ons terecht van beginner tot gevorderde sporter. 

Van Hyrox tot aan yoga bij ons kan je terecht voor jouw favoriete vorm van sporten. Wij willen sporten namelijk (weer) leuk maken. Dat is onze missie. Want wanneer je sporten echt leuk vindt, zul je ook vaker in de sportschool te vinden zijn. 

Dat betekent dat je lekker in beweging bent, fitter en gelukkiger wordt. Wie wilt dat nu niet? 

 

Een sportschool moet bij je passen, er zijn er meer dan genoeg in Hilversum. Wij zien onszelf niet als een normale sportschool, maar als het totaalconcept als het gaat om fitness en voeding. Dat maakt ons anders dan de andere sportscholen, met persoonlijke begeleiding en gezellige groepslessen wordt sporten (weer) leuk voor jou!

Sportschool in Hilversum

Jij wilt dicht bij huis sporten, maar ook tegelijkertijd de hoogste kwaliteit aan materiaal en begeleiding, dan zit je goed bij ons. Midden in het centrum kan je ons vinden aan de Emmastraat. Hierdoor kan je lekker centraal sporten met de beste begeleiding en apparatuur. 

Wij geloven dat sporten vooral leuk is! Nu weten wij dat niet iedereen hier zo over denkt, maar we dagen je graag uit. Wij weten zeker dat we je kunnen laten inzien dat het ook leuk kan zijn. Het trainen wordt dan echt een moment voor jezelf en je houdt het ook nog eens langer vol. Zo behaal je jouw doelen een stuk gemakkelijker. Klinkt goed toch?

HYROX

Ons unieke concept

Wij vertellen je graag meer over onze sportschool, want wij zijn erg enthousiast over ons concept en dat delen we graag met je. Wij zijn namelijk geen standaard sportschool zoals je die al kent, wij richten ons op het leuk maken van sporten en bewegen. Dat maakt ons ook de leukste sportschool van Hilversum! 

 

Bij ons kan je terecht voor groepstrainingen, yoga, pilates, persoonlijke begeleiding en personal training. Daarnaast vind je in ons pand ook een plek waar je terecht kan voor een heerlijke massage en is er ook een beauty salon te vinden.

Alles bij ons is erop gericht dat jij met plezier weer in beweging komt. Onze lessen zijn leuk, maar zullen je zeker ook uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Benieuwd naar hoe dit er nu uitziet? Dat snappen we! Gelukkig kan je bij ons terecht voor 2 gratis proeflessen zodat je de gezellige sfeer zelf kan beleven. 

 

Fysieke en mentaal fit zijn bereik je niet door alleen te trainen. Dat bereik je door een combinatie van trainen, voedingsadvies, coaching en de juiste kennis door bijvoorbeeld workshops. Daar helpen we je graag mee zodat jij de beste versie van jezelf kan worden. 

 

We werken dus 1-op-1 of in kleine groepen met begeleiding. Zo weet jij zeker dat je er nooit alleen voor staat en altijd iemand hebt om op terug te vallen. Wel zo prettig! 

Personal training

Voor degene die toch net dat stukje begeleiding extra zoeken bieden wij personal training aan. Wil jij er nu echt voor gaan en je doelen behalen? Dan staan wij voor je klaar om je hierbij te helpen. 

Personal training kan jou echt helpen net even dat stapje verder te gaan, want samen is alles makkelijker. Voor elk doel kunnen we je verder helpen, of dat nu afvallen, fitter worden of sterker worden is. Samen met de trainer kijk jij naar je doelen en stellen jullie een plan op dat bij jou past. Met een persoonlijk plan kan jij aan de slag zonder dat je het idee hebt 

Voor mensen die net beginnen is het de perfecte manier om echt een goede start te maken. En als je wat langer bezig bent en geen idee hebt hoe nu verder staan we ook voor je klaar. Op elk punt in jouw fitness journey kan personal training helpen op een of andere manier.

Power Fitness bij de Feel Good Fitness Factory

Fysio en massage

Bij Feel Good Fitness Factory is niet alleen een sportschool te vinden, je kan hier ook terecht voor een heerlijke ontspannende massage of voor de fysio. Zo heb je alles onder een dak, wel zo prettig! 

Dus wil jij heerlijk ontspannen na een workout en even volledig tot rust komen. Dan staat er een masseur klaar om jou hierbij te helpen.

Sporten in Hilversum

Iedereen weet dat sporten gezond is, maar toch vinden we het vaak lastig om dit vol te houden en consequent naar de sportschool te gaan. Dat snappen we ook wel, jij hebt een druk leven. Dan heb je niet altijd de motivatie om nog naar de sportschool te gaan.

Doordat wij centraal gelegen zijn is er geen excuus meer met lange reistijden. Daarnaast sport je altijd samen met je begeleider of een klein groepje, dus het excuus dat je niet alleen wilt, gaat ook niet meer op! 

Wij doen er alles aan om het sporten zo gemakkelijk, prettig en simpel mogelijk voor jou te houden. Zo blijf je gemakkelijk onze kant op komen en bereik jij jouw doelen omdat je het dit keer wel volhoudt.

Yoga en pilates Hilversum

Naast verschillende vormen van fitness en krachttraining kan je bij ons ook terecht voor yoga en pilates. Zo bieden wij verschillende vormen yoga aan, hierdoor weet je zeker dat er een vorm van yoga bij zit die bij jou past. Denk hier aan relaxing yoga, yin yoga en slow flow yoga. Benieuwd naar de lessen en wanneer deze zijn? Bekijk dan ons rooster. Hier zie je meteen ook alle andere groepslessen die wij aanbieden. 

Voor pilates zit je bij ons ook goed. Meerdere keren per week kan je bij ons een les pilates vinden, daarnaast is er ook een women only pilates les. 

Pilates is een trainingsvorm waar de focus ligt op het sterker maken van je spieren en je lichaam soepel krijgen. Hier ligt de focus veel op buik, billen en benen. Terwijl je hartslag laag blijft, ben je toch hard aan het trainen, het is zeker niet saai!

Doordat je een focus hebt op de bewegingen werk je ook aan je ademhaling, lichaamsbeheersing, coördinatie, kracht en lenigheid. 

Een goede les voor iedereen, ongeacht je niveau!

Yoga is een geweldige mogelijkheid als je jouw spieren wilt versterken, soepeler wilt zijn of tot rust wilt komen. Wij bieden dus verschillende vormen aan, we leggen je graag uit wat deze precies inhouden. 

Hatha yoga

Dit is de oudste vorm van yoga. Het bestaat uit een serie van uitdagende statische houdingen die elkaar opvolgen. Deze worden met elkaar verbonden door ademhaling. Met deze vorm van yoga bouw je spierkracht, souplesse en lichaamsbewustzijn op. 

Vinyasa yoga

Deze vorm is een dynamische vorm van yoga. Door de les heen flow je met houdingen op de beweging van je ademhaling. De basis van deze vorm van yoga is de zonnegroet, deze houding wordt afgewisseld met andere losse houdingen. Het is een krachtige vorm van yoga die zeer dynamisch is. Daarom heb je ook focus en aandacht nodig voor deze vorm van yoga. Het is niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor je geest.         

Yin Yoga

De focus van Yin Yoga ligt bij het versterken van de gewrichten en het versoepelen van bindweefsel. Normaal gebruik je jouw lichaam om in een houding te komen, bij deze vorm is dit anders. Hier gebruik je de houding om je lichaam beter te voelen. Bij elke houding blijf je tussen de 3 tot 5 minuten in dezelfde houding, hierdoor ontstaat er een diepe ontspanning en connectie tussen lichaam en geest.

Yoga Nidra

Deze vorm van yoga wordt ook wel de slaap van de yogi genoemd. Dit is namelijk een geleide meditatie, hier slaapt je lichaam, maar je geest blijft wakker. Je leert bij deze vorm de balans tussen wakker zijn en slapen. Er wordt ook wel gezegd dat een half uur yoga nidra gelijk staat aan 4 uur slaap. Een echte powernap zonder te slapen dus! Dit zijn alle vormen van yoga die je bij ons kan volgen. Zeker wat keus! Probeer het allemaal rustig uit en kijk wat bij jou past.

Fitness voor beginners

Ben jij nog nooit een sportschool binnen gelopen of is dat alweer wat jaren geleden? Dan ben je een beginner, daar is helemaal niks mis mee. Want iedereen begint natuurlijk ergens! Wanneer je bij ons komt sporten heb je dus een ruim aanbod aan verschillende groepslessen waardoor jij iets kan kiezen wat helemaal bij jouw niveau en wensen past.

Weet jij nou niet zeker waar je moet beginnen, dat snappen we. Daarom helpen we je graag, we kijken samen met je wat je doelen zijn en hoe je deze het beste kan bereiken. Als beginner komt er veel op je af en wij proberen het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. 

Sportschool Hilversum mannen - Feel Good Fitness Factory

Hierdoor blijft het leuk en ga je ook resultaat zien. Doordat we in kleine groepen trainen krijg je tijdens elke groepsles ook persoonlijk aandacht en kunnen eventuele oefeningen worden aangepast waar nodig. 

Ben je echt op zoek naar volledig persoonlijke begeleiding, dan raden we personal training aan. Dan heeft jouw trainer alle tijd voor je en kan je geholpen worden met al jouw vragen, problemen en struggles op het gebied van fitness. Zo worden de trainingen volledig op maat gemaakt en kan jij jouw doelstellingen behalen. 

Door te werken aan de combinatie van fitness, voeding en mindset zul je merken dat je in maar een paar weken compleet anders gaat voelen. Energieker, sterker en zelfverzekerder. De eerste zijn een investering, maar dan heb je ook wat. 

Sporten moet leuk zijn! 

Onze missie is dat sporten leuk moet zijn en dat iedereen zich bij ons op zijn of haar gemak voelt. Wanneer jij er enorm tegen opziet om naar de sportschool te gaan is de kans dat je dit volhoudt erg klein, dat willen we natuurlijk voorkomen.

Dat is ook precies waarom we er alles aan doen dat jij het naar je zin hebt en dat je je op je gemak voelt. Van een heerlijke lounge waar je na je les nog even kan napraten met een lekker kopje koffie of thee tot aan coaches die enorm veel ervaring hebben in het geven van lessen en precies weten wat ze moeten doen om jou een goede en uitdagende les te bezorgen. 

Wil jij dat nu ook ervaren, vraag dan nu jouw gratis proeflessen aan en begin deze week nog met een les!