Personal Body Plan of Feel Good Fitness Factory?

Personal Body Plan of Feel Good Fitness Factory__Sportschool Hilversu

Personal Body Plan blijft groeien in populariteit. Nu de sportscholen weer open zijn, willen veel mensen weer werken aan hun energie en vitaliteit. Vooral wanneer je wel wat begeleiding kan gebruiken bij een gezondere leefstijl en meer beweging is Personal Body Plan een effectief, online programma.

Wil je weer fit worden en twijfel je welke manier het beste bij jou past? In dit blog zetten wij voor jou de verschillen en overeenkomsten op een rijtje tussen Personal Body Plan en Feel Good Fitness Factory.

Net als Personal Body Plan rust onze aanpak op een aantal belangrijke pilaren:

  1. Trainen (sporten)
  2. Voeding
  3. Mindset (gedrag)

 

Trainen

Overeenkomst:

Bij Personal Body Plan staat krachttraining centraal. De voordelen van krachttraining zijn eindeloos. Natuurlijk, door meer spiermassa is je lichaam esthetisch gezien mooier, maar de voordelen gaan veel verder:

  • Je lichaam wordt sterker en je vermindert dus de kans op blessures.
  • Een sterker lichaam zorgt voor een sterkere geest. Krachttraining maakt je dus ook mentaal fitter.
  • Meer spiermassa zorgt voor een hogere stofwisseling. Dat betekent dus dat je in rust ook meer verbrandt als je meer spieren hebt. Wanneer je een lager vetpercentage wil is het opbouwen van spieren dus ook een goed idee.
 
Verschil:

Bij Personal Body Plan krijg je op afstand begeleiding van jouw trainer bij krachttraining. Als lid van Feel Good Fitness Factory krijg je persoonlijke begeleiding op locatie.

Wij kennen al onze leden, hun doelen, belemmeringen en behoeften. Met ons diverse aanbod, stellen we samen jouw optimale trainingsprogramma samen. Dat kan dus bestaan uit krachttraining, maar ook uit het opbouwen van conditie met onze Endurance-lessen, boksen of spinning, verbetering van je mobiliteit met pilates en het herstel van je lijf in bijvoorbeeld onze yogalessen.

Op deze manier kunnen we jouw trainingsprogramma helemaal op jou persoonlijk aanpassen, zelfs als je meedoet met een groepsles. Wij houden onze Small Group Trainingen namelijk zoals de naam al zegt: small! Door de kleine groepen en onze persoonlijke benadering kun je altijd op je eigen niveau meedoen.

Maar het belangrijkste verschil is misschien wel dat je bij Feel Good Fitness Factory altijd samen traint! Met een personal trainer, of met andere leden in een les. Wij vinden namelijk dat sporten leuk moet zijn, en dat bereik je vooral samen. Verwacht dus een hoop fun als je je aansluit bij onze community.

 

Voeding

Overeenkomst:

Voeding is een belangrijk onderdeel van een fitte leefstijl. Net als Personal Body Plan geloven wij echter niet in diëten, maar in een leefstijl die past bij hoe jij je wil voelen en wat er in jouw leven op dit moment mogelijk is. We gaan uit van wat wel kan en mag, in plaats van niet. Met onze begeleiding ga je dus ervaren wat werkt voor jou.

Verschil:

Of je nou personal training doet of een abonnement hebt: je krijgt van ons altijd volledig persoonlijk voedingsadvies dat aanvullend is op je training en past bij jou en je leven. Wij vragen je nooit om langdurig alles bij te houden wat je eet. Als je net start kan het een hoop inzicht geven, maar op lange termijn kan het alleen maar zorgen voor weerstand.

Met ons geavanceerde InBody-apparaat meten we je hele lichaamssamenstelling. Op basis van deze InBody-analyse krijg je van ons heel specifiek advies over wat jouw lichaam nodig heeft om fitter te worden, want elk lichaam is tenslotte anders.

Daarnaast kan je bij ons een 12-weeks traject volgen, waarin we dieper ingaan op gezonde voeding en het mentale aspect ervan. Je leert een gezond voedingspatroon te integreren in jouw persoonlijke leven, kijkt naar jouw relatie tot voeding en krijgt advies over omgaan met uitdagende momenten, zoals verjaardagen en vakantie. Dit traject wordt begeleid door een diëtiste en een mental coach.

 

Mindset

Overeenkomst:

Met de juiste training en voeding kan iedereen fit worden, mits je er de juiste mindset voor hebt. Zoals ook Personal Body Plan erkent, vraag een verandering in leefstijl namelijk om een verandering in gedrag. Daarom leer je van ons niet alleen wat je kan doen om fit te worden, maar ook waarom. Zo wordt fit zijn een nieuwe leefstijl, in plaats van een tijdelijke bevlieging. Hier is tijd en oefening voor nodig en daar geven we je begeleiding bij. Al onze leden met een abonnement hebben dan ook een persoonlijke coach die regelmatig bij ze incheckt. 

Verschil:

Elke keer dat jij bij ons bent zien we jou. We kennen al onze leden persoonlijk en maken graag tijd voor je. Je hoeft dus niet te wachten tot je coach je motiveert, maar elk trainingsmoment in onze Factory is opnieuw een motivatie om de juiste mindset te houden. Gedragsverandering en mindset zijn namelijk volledig in onze trainingen verweven. 

Kom het zelf ervaren!

We kunnen dit natuurlijk allemaal heel mooi uitleggen, maar de beste manier om te bepalen wat bij je past is om het zelf te ervaren.

Daarom kan je bij ons 2 gratis proeflessen doen. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop wij trainen, de sfeer in de lessen, onze trainers, faciliteiten en de andere leden.

We zien je graag in de Factory voor je eerste proefles!

8 Weeks Summer Fit

Met ons tijdelijke 8 Weeks Summer Fit-abonnement kom je fit de zomer door! Twee maanden lang krijg je:

-> Een persoonlijk trainingsplan

-> Onbeperkt toegang tot onze Small Group Trainingen

-> Persoonlijk voedingsadvies

-> Een voor- en nameting

Lees alles over dit speciale zomerabonnement!