Meet the trainer: Tatjana

Meet the trainer - Tatjana

Iedere maand stellen we 5 vragen aan een trainer of coach van de Feel Good Fitness Factory. Zodat jij ze weer wat beter leert kennen. Vorige maand was het de beurt aan Rianne om een en ander met jullie te delen. Zij heeft de kettlebell doorgegeven aan onze yoga trainer Tatjana!

Tatjana geeft elke maandagochtend om 9.00 uur een maandagavond om 20.00 Hatha yogalessen in de Feel Good Fitness Factory. (Hou het rooster in de gaten voor eventuele wijzigingen) Wist je dat yoga voortkomt uit het woord ‘yuj’, wat verenigen/verbinden betekent. Wat je bij de yoga doet is het verenigen van het lichaam met de adem en het bewustzijn. Tijdens haar lessen ligt de nadrukkelijke aandacht op de ademhaling zonder deze te forceren.

Wat wist je echt nog niet van haar en welke tips geeft ze aan je mee? We stellen haar 5 vragen.

Als je een uur hebt om te ontspannen, wat doe je dan?
Als ik een uurtje heb om te ontspannen, kijk ik graag een deel van een mooie serie, maar ik hou er ook erg van om creatief bezig te zijn, breien of kleding maken.


Wat/Wie inspireert jou?

Er zijn zoveel mensen die mij inspireren en er komen er steeds meer bij. Het zijn vooral mensen die fijn kunnen relativeren en niet meteen in de hoogste bomen zitten, maar het leven nemen zoals het is. Ik hou wel van mensen met humor, zelfspot, maar die ook warmte uitstralen naar anderen toe.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?
Bucketlist…ach ik wil nog een keer naar India, om weer een yogaopleiding te doen en wat mensen opzoeken.

Wat wilde je worden toen je ‘jong’ was?
Toen ik jong was wilde ik stewardess worden, ik liep als klein meisje al tijdens een vlucht te helpen met het bedienen om de stewardessen te helpen. Maar ik heb ook heel lang een journalist willen worden. Op beiden vlakken heb ik geen opleiding gevolgd, maar ik ben wel de zorg ingegaan.

Welke serie raad je iedereen aan te kijken?
Ik vond The Fall erg goed, bloedstollend spannend, goed gespeeld, typisch Engels. En Jamie Dornan speelt zo onderkoeld en gecalculeerd. Ook Sluipschutters is een van mijn favorieten, dat vind ik zo grappig!

Volg Tatjana op Instagram, Facebook en LinkedIn

FEEL GOOD FITNESS FACTORY
FIT. FUN. SAMEN