Sporten voor kids en tieners

Sporten moet voor kinderen vooral leuk zijn. Spelenderwijs stimuleren we met het sporten voor kids en tieners fysieke ontwikkeling, coördinatie, lichaamsbewustzijn, weerbaarheid en een positief zelfbeeld. Zo blijven ze fit en ontwikkelen ze een gezonde, sportieve leefstijl.

Kids Boksen (6-11)

Onze kickbokslessen voor kinderen tussen 6 en 11 jaar worden begeleid door een ervaren kickboksleraar met een pedagogische achtergrond. In de lessen worden fun en techniek met elkaar gecombineerd.

We starten de les altijd met een warming-up met spelletjes, dan een training met de bokszak en daarna oefenen we de techniek op elkaar. Door het kickboksen ontwikkelen kinderen grove motoriek, balans en vergroten ze zelfvertrouwen en weerbaarheid.

De groepen zijn klein, dus er is veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Op den duur adviseren wij om zelf handschoenen en scheenbeschermers mee te nemen.

Kids bocing

Kom eens langs!

Nieuwsgierig of de Feel Good Fitness Factory iets voor jou is? Er is maar 1 manier om daarachter te komen! Je bent welkom voor 2 gratis proeflessen.