Het verhaal van Jolieke, Clio en Irma: HYROX Frankfurt

HYROX Frankfurt

Wat krijg je als een bijna veertiger, eentje net onder 45 en eentje iets daarboven in een auto vol hondenharen, een grote pan met pasta, plastic tassen vol sportkleding en reepjes in een auto richting de Autobahn zet? Juist! Irma, Jolieke en Clio op weg naar HYROX Frankfurt!

Vrijdag 22 april was het dan eindelijk zo ver. Iets beter voorbereid dan de vorige keer (lees: Irma had de middag helemaal vrij weten te houden, Jolieke had de avond van te voren geen etentje en Clio had haar zakelijke meeting van die middag weten te verzetten) koersten we richting de AirBnB op een kwartiertje van de Messe. De RAI van Amsterdam in XXL formaat zeg maar. Maar dan vol met überfitte Duitsers maar zeker ook mensen uit andere landen zoals Finland, België en Frankrijk. En wij dus, de Nederlandse Feel Good Girls. Mooi om te zien hoe iedereen daar rondloopt met één doel: alle onderdelen zo soepel mogelijk binnen een mooi tijdsbestek zien af te leggen. Of eigenlijk twee: want je moet er ook plezier in hebben tenslotte. Nou, dat hadden we hoor.

We zullen jullie niet vermoeien met het opsommen van alle onderdelen die we hijgend, puffend en soms liggend op de grond (iets met Burpee Broad Jumps) afwerkten, but we did it! De één iets sneller dan de ander. Want waar Jolieke er soms een mini-vakantie van maakte door wel errug lang op de grond te blijven liggen en gewoon steady de finish haalde, ging Clio juist als een speer, want ze werd wéér eerste in haar klasse. Wederom hoera! Ook Irma bracht het er goed vanaf ondanks de verstopte luchtwegen waar ze mee te kampen had. Zo zie je maar dat iedereen zijn eigen wedstrijd ervan kan maken op zijn of haar eigen niveau en met eigen doel voor ogen (de finish halen, een supertijd neerzetten en alles wat daartussen zit).

Hoe fijn was het daarna dat we onder handen genomen werden door een Thaise masseuse. Dat moet ook wel topsport zijn geweest voor haar om die taaie lichamen weer een beetje los te kneden. THAIROX I would say! 😊 Daarna geheel in stijl Thais gegeten en afgesloten in de sauna. Je moet jezelf toch een beetje belonen tenslotte. En zo gingen we de volgende dag een soort van fris en fruitig 1.0 weer terug naar Nederland. Met de spierpijn viel het gelukkig nog mee, het waren vooral onze benen die stram aanvoelden na het autorijden. Zijn we niet gewend met een Emmastraat om de hoek!

Kortom: we kijken terug op een geslaagd (of wunderbar zoals ze zeggen) evenement en nu we weer een week verder zijn, durven we zelfs te zeggen dat we alweer uitkijken naar de volgende editie. 22 oktober in good old Amsterdam. Zien we jullie daar?

Feel Good Groeten,
Irma, Jolieke & Clio

Speciaal voor de Feel Good Fitness Factory leden kunnen wéér tickets bestellen met 20% korting!! Én we mogen ook 3 gratis tickets weggeven! Ga je mee nu de agenda’s nog niet ramvol staan? Stuur ons een mailtje op info@FG-FF.nl