HYROX: het nieuwe fitness

Er is een nieuwe fitness-sensatie in town: HYROX. Deze combinatie van conditie, functionele training en kracht is ontstaan in Duitsland en verovert snel de hele wereld. En dus ook Hilversum! We vertellen je graag meer over HYROX en hoe je bij ons lessen kan volgen.

Fitness for every body

Bij HYROX draait alles om functionele fitness met oefeningen die iedereen kan. Dat maakt het niet minder zwaar trouwens, maar voor veel sporters wel een stuk leuker. Daarom wordt het ook wel ‘the fitness competition for every body’ genoemd.

FGFF-lid Hedwich: “HYROX lijkt op CrossFit, maar is een stuk toegankelijker. Zo kan ik mezelf toch flink uitdagen zonder dat het meteen heel ingewikkeld wordt.” 

De competitie

De eerst volgende HYROX-wedstrijd in Nederland vindt plaats op 22 oktober in Amsterdam!. Een wedstrijd begint altijd met 1 kilometer rennen, gevolgd door een oefening en dit acht keer achter elkaar. Het doel is om dit zo snel mogelijk af te leggen. Je kunt ook meedoen in duo’s, de hoeveelheid van de oefeningen kan je dan onderling verdelen. 

Aan het eind van het seizoen nemen de atleten met de snelste tijden van verschillende steden het tegen elkaar op tijdens het Wereld Kampioenschap van HYROX.

Lees meer over HYROX.

HYROX Feel Good Fitness Team

HYROX-lessen

Feel Good Fitness Factory is partner van HYROX en biedt de mogelijkheid aan alle sporters om deel te nemen aan de lessen. We ondersteunen jouw proces wanneer je wilt trainen voor de competitie, maar ook wanneer je het gewoon leuk vindt om op deze unieke manier te werken aan je kracht en uithoudingsvermogen.

Elke week kun je HYROX-lessen bij ons volgen. We beloven je dat het ontzettend leuk gaat worden. 

Ga jij de uitdaging aan?

Kom eens langs!

Nieuwsgierig of HYROX iets voor jou is? Er is maar 1 manier om daarachter te komen! Je bent welkom voor 2 gratis proeflessen.