HYROX: het nieuwe fitness

Er is een nieuwe fitness-sensatie in town: HYROX. Deze combinatie van conditie, functionele training en kracht is ontstaan in Duitsland en verovert snel de hele wereld. En dus ook Hilversum! We vertellen je graag meer over HYROX en hoe je bij ons lessen kan volgen.

Fitness for every body

Bij HYROX draait alles om functionele fitness met oefeningen die iedereen kan. Dat maakt het niet minder zwaar trouwens, maar voor veel sporters wel een stuk leuker. Daarom wordt het ook wel ‘the fitness competition for every body’ genoemd.

FGFF-lid Hedwich: “HYROX lijkt op CrossFit, maar is een stuk toegankelijker. Zo kan ik mezelf toch flink uitdagen zonder dat het meteen heel ingewikkeld wordt.” 

De competitie

De eerste HYROX-wedstrijd in Nederland vindt plaats op 24 oktober in de RAI. Een wedstrijd begint met 1 kilometer rennen, gevolgd door een oefening en dit acht keer achter elkaar. Het doel is om dit zo snel mogelijk af te leggen. Je kunt ook meedoen in duo’s, de hoeveelheid van de oefeningen kan je dan onderling verdelen. Vervolgens nemen de atleten met de snelste tijden van verschillende steden het tegen elkaar op tijdens het Wereld Kampioenschap van HYROX.

HYROX competitie - Feel Good Fitness Factory

HYROX-lessen

Feel Good Fitness Factory is partner van HYROX. Dit partnerschap houdt onder andere in dat wij HYROX-lessen aanbieden. Daaraan kun je meedoen als je wilt trainen voor de competitie, maar ook wanneer je het gewoon leuk vindt om op deze unieke manier te werken aan je kracht en uithoudingsvermogen.

Elke week kun je 2 HYROX-lessen bij ons doen. We beloven je dat het ontzettend leuk gaat worden.

 

Kom eens langs!

Nieuwsgierig of HYROX iets voor jou is? Er is maar 1 manier om daarachter te komen! Je bent welkom voor 2 gratis proeflessen.