Sporten voor mannen

De Feel Good Fitness Factory is er voor iedereen. Wat je doel ook is, met ons brede aanbod kies je je eigen combinatie van trainingen. Bijvoorbeeld krachttraining en yoga. Of spinning en Pilates.

Stretch & Flex (m/v)

Deze les bestaat uit een combinatie van balans oefeningen, lichte krachtoefeningen met name voor een sterker core, benen en billen en oefeningen die je energiestroom verbeteren. De kleinere houdingsspieren en dieperliggende spieren worden hierbij getraind. Hierdoor werkt het heel preventief voor blessures en andere lichamelijke ongemakken. Door langdurige stretchoefeningen word je leniger en kunnen spierspanningen verminderen. 

Alle oefeningen worden langzaam uitgevoerd op een meditatieve manier. Dit zorgt ervoor dat je mind rustiger wordt en spanning en stress verminderd wordt. Je leert die spieren aanspannen die je nodig hebt en de spieren die je op dat moment niet hoeft te gebruiken te ontspannen. Dit verhoogd het lichaamsbewustzijn wat een grote toegevoegde waarde heeft op het dagelijks leven.

Voor wie?
Deze les is voor alle niveaus.

Intensiteit

intensiteit-2

Stretch en Flex

Kom eens langs!

Nieuwsgierig of de Feel Good Fitness Factory iets voor jou is? Er is maar 1 manier om daarachter te komen! Je bent welkom voor 2 gratis proeflessen.