Ons aanbod

De Feel Good Fitness Factory is er voor iedereen. Wat je doel ook is, met ons brede aanbod kies je je eigen combinatie van trainingen. Bijvoorbeeld krachttraining en yoga. Of spinning en Pilates.

Vrouwen

Alleen met andere vrouwen sporten of samen met onze mannelijke leden een gemengde les volgen: bij ons heb je de keuze, zodat je altijd in een omgeving kunt trainen waarin jij je veilig en vertrouwd voelt. 

Mannen

Fitness, Spinning, Endurance, Kickboksen, yoga… in ons diverse aanbod vind je altijd wel iets wat bij je past. Sommige lessen zijn specifiek voor mannen, andere volg je gemengd.

Kinderen & Tieners

Na school of in het weekend kunnen kids van 6 tot 12 jaar en meisjes en jongens van 12 tot 18 jaar bij ons terecht voor verschillende groepslessen speciaal voor kinderen.

Personal training

Samen is alles makkelijker! En soms heb je gewoon even een extra steuntje in de rug nodig om je doelen te bereiken. Daarom kun je bij de Feel Good Fitness Factory samen met een persoonlijke begeleider trainen, zodat jouw training helemaal afgestemd is op wat jij wil bereiken en wat voor jou haalbaar is.

Coaching

Wil jij weer lekker in je vel zitten? Een krachtige mindset en een vitaal lichaam?

Daar kan Feel Good Life- en leefstijlcoaching je bij helpen.

Voeding

Lekker in je vel zitten bereik je door het sporten te combineren met gezond eten. Irma is afgestudeerd als diëtiste en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Samen met jou kijkt ze naar de beste combinatie om jouw doel te bereiken.