Blijf in beweging. Juist nu! Je krijgt nu 4 keer Personal Training + 1 gratis! Lees meer

Ons aanbod

De Feel Good Fitness Factory is er voor iedereen. Wat je doel ook is, met ons brede aanbod kies je je eigen combinatie van trainingen. Bijvoorbeeld krachttraining en yoga. Of spinning en Pilates.

Sporten voor vrouwen bij Feel Good Fitness Factory

Vrouwen

Alleen met andere vrouwen sporten of samen met onze mannelijke leden een gemengde les volgen: bij ons heb je de keuze, zodat je altijd in een omgeving kunt trainen waarin jij je veilig en vertrouwd voelt. 

Mannen

Fitness, Spinning, Endurance, Kickboksen, yoga… in ons diverse aanbod vind je altijd wel iets wat bij je past. Sommige lessen zijn specifiek voor mannen, andere volg je gemengd.

Sporten voor mannen bij Feel Good Fitness Factory
Sporten voor kids en tieners bij Feel Good Fitness Factory

Kinderen & Tieners

Na school of in het weekend kunnen kids van 6 tot 12 jaar en meisjes en jongens van 12 tot 18 jaar bij ons terecht voor verschillende groepslessen speciaal voor kinderen.

Personal training

Samen is alles makkelijker! En soms heb je gewoon even een extra steuntje in de rug nodig om je doelen te bereiken. Daarom kun je bij de Feel Good Fitness Factory samen met een persoonlijke begeleider trainen, zodat jouw training helemaal afgestemd is op wat jij wil bereiken en wat voor jou haalbaar is.

Personal Training bij Feel Good Fitness Factory
Life- en leefstijlcoaching bij Feel Good Fitness Factory.

Coaching

Wil jij weer lekker in je vel zitten? Een krachtige mindset en een vitaal lichaam?

Daar kan Feel Good Life- en leefstijlcoaching je bij helpen.

Voeding

Lekker in je vel zitten bereik je door het sporten te combineren met gezond eten. Irma is afgestudeerd als diëtiste en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Samen met jou kijkt ze naar de beste combinatie om jouw doel te bereiken.

Voedingsadvies bij Feel Good Fitness Factory
Sportmassage bij Feel Good Fitness Factory

Fysiotherapie en massage

Sporten houdt je lijf en je geest gezond, maar soms kun je toch te maken krijgen met fysieke spanning of klachten.

Om die te voorkomen of verhelpen kan je nu in de Factory een sportmassage boeken en een holistische massage. En je kunt naar het inloopspreekuur van de fysiotherapeut komen om je klachten te bespreken. 

Feel Beautiful

Je goed voelen komt natuurlijk vooral van binnen, maar af en toe is het ook heerlijk om de buitenkant een beetje te verwennen.

In ons pand vind je daarom een beautysalon en een nagelstudio.

Beauty bij Feel Good Fitness Factory