Ons aanbod

De Feel Good Fitness Factory is er voor iedereen. Wat je doel ook is, met ons brede aanbod kies je je eigen combinatie van trainingen. Bijvoorbeeld krachttraining en yoga. Of spinning en Pilates.

Feel Good Fitness Factory Sportschool Hilversum

Vrouwen

Alleen met andere vrouwen sporten of samen met onze mannelijke leden een gemengde les volgen: bij ons heb je de keuze, zodat je altijd in een omgeving kunt trainen waarin jij je veilig en vertrouwd voelt. 

Mannen

Fitness, Spinning, Endurance, Kickboksen, yoga… in ons diverse aanbod vind je altijd wel iets wat bij je past. Sommige lessen zijn specifiek voor mannen, andere volg je gemengd.

Sportschool Hilversum - Fitness mannen - Feel Good Fitness Factory
Senioren fitness Hilversum - Feel Good Fitness Factory

Senioren

Als je ouder wordt heeft je lichaam een andere aanpak nodig om fit en sterk te blijven.

Daarom kun je als senior 2 keer per week meedoen met onze speciale Senior Fit-lessen.

Kinderen & Tieners

Na school of in het weekend kunnen kids van 6 tot 12 jaar en meisjes en jongens van 12 tot 18 jaar bij ons terecht voor verschillende groepslessen speciaal voor kinderen.

Sporten voor kids en tieners bij Feel Good Fitness Factory
Personal Training bij Feel Good Fitness Factory

Personal training

Samen is alles makkelijker! En soms heb je gewoon even een extra steuntje in de rug nodig om je doelen te bereiken. Daarom kun je bij de Feel Good Fitness Factory samen met een persoonlijke begeleider trainen, zodat jouw training helemaal afgestemd is op wat jij wil bereiken en wat voor jou haalbaar is.

Coaching

Wil jij weer lekker in je vel zitten? Een krachtige mindset en een vitaal lichaam?

Daar kan Feel Good Life- en leefstijlcoaching je bij helpen.

Life- en leefstijlcoaching bij Feel Good Fitness Factory.
Voedingsadvies bij Feel Good Fitness Factory

Voeding

Lekker in je vel zitten bereik je door het sporten te combineren met gezond eten. Irma is afgestudeerd als diëtiste en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Samen met jou kijkt ze naar de beste combinatie om jouw doel te bereiken.

Fysiotherapie en massage

Sporten houdt je lijf en je geest gezond, maar soms kun je toch te maken krijgen met fysieke spanning of klachten.

Om die te voorkomen of verhelpen kan je nu in de Factory een sportmassage boeken en een holistische massage. En je kunt naar het inloopspreekuur van de fysiotherapeut komen om je klachten te bespreken. 

Sportmassage bij Feel Good Fitness Factory
Beauty bij Feel Good Fitness Factory

Feel Beautiful

Je goed voelen komt natuurlijk vooral van binnen, maar af en toe is het ook heerlijk om de buitenkant een beetje te verwennen.

In ons pand vind je daarom The Beauty Salon van Lody en Mirjam met de fijnste behandelingen.

Kom eens langs!

Nieuwsgierig of de Feel Good Fitness Factory iets voor jou is? Er is maar 1 manier om daarachter te komen! Je bent welkom voor 2 gratis proeflessen.